„A Stílus házhoz jön”

Kedves Látogató!
Üdvözöljük honlapunkon,
köszönjük hogy ellátogatott hozzánk!

Bármennyire jelent valamennyiünk számára ugyanolyan édes helyet az otthon szó, mindenkinek más és más kép jelenik meg lelki szemei előtt. Otthonunk kialakításakor ezt a képet szeretnénk magunk köré megteremteni, a célhoz vezető utat pedig lépésenként kell megtennünk. Komoly feladatot jelent az otthon kialakításában a karakter, a stílus kiválasztása, megjelenítése.

„Otthonunknak ugyanolyan személyesnek, eklektikusnak és karakteresnek kell lennie, mint amilyenek mi vagyunk, tükröznie kell életmódunk sajátosságait, meg kell őriznie emlékeinket és ki kell fejeznie ízlésünket.”

Sir Terence Conran

Üzletünk, a Stílus Lakberendezés azzal a céllal született meg, hogy segítséget nyújtson Önnek saját stílusának megtalálásában, megjelenítésében. Mottónk: Függönyözés felső fokon!

1989 óta foglalkozunk lakástextíliák kereskedelmével és komplett függönyözéssel a helyszíni felméréstől a kivitelezésig, akkor még Perzsa Textílkereskedelmi Kft. néven.

Amennyiben igényli, hívására helyszínre megyünk, bemutatjuk karnis, textil, tapéta kollekcióinkat, amiből igény szerint választhat. Pontos mérés után megtervezzük a megfelelő típusú karnisokat, függönyöket, majd saját karnisüzemünkben, varrodánkban méretre készítjük és felszereljük azokat.

Lakberendező munkatársaink segítséget nyújtanak a lakás belsejének harmonikus kialakításában, és eligazítást adnak a stílusok világában.

Az üzleteinkbe betérő érdeklődőket képzett szakembereink várják, akik a teljes választékot bemutatják, és tanácsadással segítenek a kiválasztásban.

Kérjük, látogasson el hozzánk!

Amennyiben bemutatkozásunk, referenciáink megnyerték tetszését és szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, bizalommal forduljon hozzánk:


Bíróné, Schmidt Mária
Móricz László
tulajdonos, ügyvezető
tulajdonos, műszaki vezető
30/997-44-93
30/997-44-92
©2008 Stílus Lakberendezés Bemutatkozás   |   Termékeink   |   Szolgáltatások   |   Referenciák   |   Elérhetőség