„A Stílus házhoz jön”

Bútorszövetek

A bútorszövetek széles választéka lehetőséget ad meglévő bútorok újrakárpitozásához vagy új huzatok elkészítéséhez. Újrakárpitoztatni akkor érdemes, ha antik bútorról van szó, vagy ha egyszerűen kényelmes és tetszetős darab. A bútorhuzattal egyszerűen és a megfelelő stílust követve öltöztethetjük fel a bútorokat. Kiváló eszköz arra, hogy elrejtse a kopott kárpitot, vagy álcázza az egymáshoz nem illő bútorokat, védje a politúrt, vagy új személyiséget kölcsönözzön a szobának. Az új huzatokkal új színeket, mintákat vihetünk a szoba hangulatába anélkül, hogy az egész helyiséget át kellene bútoroztatni.

A pihenőidőt szívesen töltjük a szabadban kellemes környezetben. Kerti bútorainkon, napozóágyon, kerti asztalon lévő textilek teszik hangulatossá a környezetet. Napnak, víznek ellenálló anyagok, vidám színekkel hosszú időn keresztül díszítenek. A régi kifakult huzat helyett a meglévő bútorokra újat tudunk készíteni.

Hasznos tipp
Ha áthúzatjuk a bútort, akkor már át is tervezhetjük, mivel megváltoztathatjuk a párnázat magasságát, a karfákat és a széleket is kitömhetjük.
RÉSZLETEK

©2008 Stílus Lakberendezés Bemutatkozás   |   Termékeink   |   Szolgáltatások   |   Referenciák   |   Elérhetőség