„A Stílus házhoz jön”

Stílusok

Klasszikus
Azoknak, akik hisznek a már jól bevált, örökzöld, lenyűgöző formákban és otthonuk kényelme mellett a patinás megjelenés is számít, a klasszikus stílus dobogtatja meg a szívét. Minden szobának megőrzi a sajátos karakterét, legyen szó egy lakájos könyvtárszobáról, vagy akár a szalon ünnepélyes karakteréről.

Modern Elegancia
A barokkos díszítő motívumok és a modern színvilág izgalmas találkozásából született. Segítségével úgy is visszacsöppenhetünk a múltba, hogy megőrizzük korunk praktikus anyagait a műanyagtól a lakkon át egészen a tüllig.

Romantikus
Még ma is él a lányregények romantikus hangulata, amely egy tökéletes, szeretetet sugárzó világba röpít el bennünket. A mindig virágba boruló, tavaszi hangulatú környezet, természetközeli színeivel nem csak ifjú hölgyeknek való, mivel bárkinek örök optimizmust sugall.

Minimál
A jelszó: a kevesebb több, de abból is kizárólag a minőségi. A letisztult formák és a rend segítségével elért harmónia. Napjainkban az enteriőrök meghatározó eleme. A cirádás díszek helyett az egyedi design, az anyagok minősége, különleges felületkezelése, tekintélyt parancsoló színei hívják fel magukra a figyelmet.

Gyermek
Legyen apró csecsemő, vagy izgalmakra vágyó tini, minden gyerek úgy érzi magát legjobban a saját szobájában, ha a korához illő álomvilág veszi körül. A babákat a vidám figurák, a nagyobbakat az izgalmas színek, a kamaszokat pedig a felnőttek izgalmas világának lekicsinyített mása köti le.


RÉSZLETEK

©2008 Stílus Lakberendezés Bemutatkozás   |   Termékeink   |   Szolgáltatások   |   Referenciák   |   Elérhetőség